varjo

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäsenrekisteri on siirtynyt vuoden 2019 alusta kokonaan Membook-palvelimen alaisuuteen. Jäsenyyttä voi hakea klikkaamalla oheista linkkiä: www.membook.fi ja täyttämällä pyydetyt tiedot. Membookin kautta jätetyt jäsenhakemukset tulevat johtokunnan käsiteltäväksi ja jäsenmaksu lähtee suoraan Membookin kautta uusille jäsenille sähköpostitse.
Membookiin kirjatut jäsentiedot näkyvät vain ylläpidolle (yhdistyksen rahastonhoitaja, jäsensihteeri ja ilmoittautumisvastaava).

Jäsenedut

  • Jäsenenä luot verkoston psykofyysisestä näkemyksestä kiinnostuneiden kanssa.
  • Saat säännöllisesti jäsentiedotteen, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista, koulutuksista ja yhdistyksen muusta toiminnasta. Jäsentiedote lähetetään sähköpostitse.
  • Voit osallistua edullisesti yhdistyksen workshoppeihin.
  • Voit osallistua vuosikokouksen yhteydessä pidettävään luentoon ja illalliseen.
  • Voit osallistua psykofyysisen psykoterapian koulutuksiin.
  • Voit ilmoittaa yhdistyksen terapeutit -sivulla psykofyysisen terapian palveluistasi (edellytyksenä riittävä koulutus psykofyysiseen psykoterapiaan, kts. ohjeet terapeutit-sivulta)

Yhdistyksen säännöt

Yhdistyksen säännöt (klikkaa linkkiä)

Tietosuojarekisteriseloste

Oheisesta linkistä pääset lukemaan yhdistyksen tietosuojarekisteriselosteen.

Jäsenten verkostoituminen

FB-f-Logo__blue_29

Liity Facebookissa yhdistyksemme ryhmään. Saat tiedotteet koulutuksista nopeasti ja pysyt ajantasalla myös muiden tahojen psykofyysisestä tarjonnasta. Voit myös itse tiedottaa ryhmässä tapahtumista, jotka saattavat kiinnostaa yhdistyksen jäseniä.

Saaristoseminaari2009

Jäsenmaksu

Suomen psykofyysisen psykoterapian yhdistyksen jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa (maaliskuun ensimmäisenä perjantaina), jonka jälkeen jäsenmaksulasku postitetaan sähköpostitse. Myöhemmin jäseniksi liittyneet saavat jäsenmaksulaskun sähköpostiin jäseneksi hyväksymisen yhteydessä.

Maksamisen yhteydessä kirjoita viestikenttään nimesi sekä jäsenmaksuvuoden vuosiluku.

Muistathan maksaa jäsenmakusi eräpäivään mennessä ja viimeistään sen vuoden puolella, minkä vuoden jäsenmaksusta on kyse. Myöhästyneet maksut teettävät ylimääräistä työtä kirjanpitoon, joka tehdään vapaaehtoisvoimin.

Maksamattomat jäsenmaksut

Jäsen, joka jättää jäsenmaksunsa maksamatta vuoden loppuun mennessä, katsotaan eronneeksi. Tähän mennessä jäsentä on jo muistutettu maksusta useamman kerran. Reagoithan siis muistutuksiin, koska kirjanopidon tekemisen jälkeen eronneeksi katsotuille ei lähetetä enää uusia ilmoituksia.

Eronneeksi katsottu voi liittyä uudelleen jäseneksi A) täyttämällä uuden jäsenhakemuksen ja B) maksamalla aiemmin rästiin jääneen maksun.

Muistathan ilmoittaa meille muuttuneen sähköpostiosoitteesi, jotta viestit kulkevat perille!

Yhdistyksestä eroaminen

Toimintamme helpottamisesksi toivomme jäsenen ilmoittavan sähköpostitse, mikäli haluaa jäädä pois yhdistyksen toiminnasta. Jätä eroilmoituksesi rahastonhoitajalle lauramarjaanamannila(a)gmail.com tai jäsensihteerille snumers(a)hotmail.com

Näin helpotat huomattavasti taloudenhoitajan ja jäsenasioita hoitavien työtä. Yhdistyksen taloudenhoito on vapaaehtoistyötä ja maksamattomista jäsenmaksuista ja siihen liittyvistä muistutuksista koituu huomattavan paljon työtä.

Jäsen, joka toimii yhdistyksen tarkoitusperien vastaisesti, voidaan erottaa jäsenyydestä johtokunnan päätöksellä.

Jäsenet Suomen / maailman kartalla

Klikkaa linkkiä ja katso, mistäpäin Suomea jäsenemme ovat kotoisin!

Jäsenmäärä

Yhdistyksellä on 366 jäsentä, jotka ovat terveydenhuollon ja psykoterapian alan moniosaajia.

jasenmaara 2016