Vuosikokous 2024

 

Vuosikokous pidetään pe 1.3.2024 alkaen klo 17 Kokoushotelli Linnasmäessä / Kristillisellä opistolla. Vuosikokous ja sen yhteydessä pidettävä luento sekä illallinen ohjelmineen on jäsenille ilmainen. Ilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoita oletko tulossa pelkkään vuosikokoukseen vai osallistumassa myös seminaariin.

Vuosikokous 2024 ja ”Ihmisen elämänkaari – psykofyysisiä näkökulmia” -seminaari 1.-2.3.24 Turussa

Vuonna 2024 juhlistamme samalla yhdistyksen 20-vuotista vahvaa taivalta. Näiden vuosien aikana psykofyysinen näkökulma on vahvistunut ja keho-orientoitunut suhtautumistapa löytänyt tiensä monelle sektorille.

Juhlavuodelle sopivasti teemana on tällä kertaa ihmisen elämänkaari, johon seminaarissa paneudutaan niin luentojen, kuin kokemuksellisten työpajojen muodossa. Seminaarin ohessa kokoonnutaan yhdistyksen vuosikokoukseen, minkä jälkeen saamme yhdessä katsoa Psykofyysisestä psykoterapiasta toteutettua dokumenttielokuvaa, jossa ääneen pääsevät mm. psykofyysisen psykoterapian koulutuksen Suomeen juurruttaneet George Downing, Clara Wikström ja Cecilia Waldekranz-Piselli.


Seminaariohjelma:


Perjantai 1.3.24

9.30 Ilmoittautuminen
10 – 12 Laura Kolbe:n luento: ”Ihmisen elämänkaari”
12 – 13 lounas
13 – 14 Teija Pihkolan ja Kimmo Häärän kokemuksellinen työpaja ”Elämänkaarityöskentelyä psykofyysisestä näkökulmasta”
14 – 14.30 kahvi
14.30 – 15.30 Teijan ja Kimmon työpaja jatkuu


Perjantaina klo 17.00 alkaen
 yhdistyksen vuosikokous, jonka jälkeen katsomme yhdessä vastavalmistuneen dokumentin Psykofyysisestä psykoterapiasta ja käymme yhteistä keskustelua sen virittämistä ajatuksista.

Noin klo 19 alkaen juhlaillallinen ohjelmineen. Tarjolla tämän jälkeen vielä mahdollisuus yhteiseen illanviettoon.


Lauantai 2.3.24

8 – 8.45 Nina Jaatisen ohjaama lempeä aamujooga
10 – 12 Kim Kronströmin luento: ”Näkökulmia nuoruusiän kehitykseen”
12 – 13 lounas
13 – 14 Laura Mannilan ja Aune Karhumäen kokemuksellinen työpaja ”Liikettä elämänkaarella”
14 – 14.30 kahvit
14.30 – 15.30 Lauran ja Aunen työpaja jatkuu


LUENNOITSIJAT:

Laura Kolbe on Euroopan historian professori, joka on huomattavan kirjallisen muun työnsä ohella kirjoittanut vuonna 2022 ilmestyneen kirjan Keho -matkoja ikään, mieleen ja minuuteen.

Kim Kronström on turkulainen pitkän työuran tehnyt nuorisopsykiatri ja nuorten kognitiivinen psykoterapeutti ja kouluttaja. Hänen luentonsa valottaa näkökulmia nuoruuteen.


TYÖPAJAT:

Teija Pihkola ja Kimmo Häärä toimivat kehopsykoterapeutteina ja työnohjaajina ja kutsuvat meidät työpajaansa tutkimaan omaa elämänkaartamme ajatuksella ” miten minusta tuli minä”?

Laura Mannila ja Aune Karhumäki ovat molemmat kehopsykoterapeutteja, työnohjaajia ja psykofyysisen psykoterapian kouluttajia. Heidän työpajassaan päästään kokemuksellisesti liikkumaan elämänkaarella.

Vuosikokousseminaari on Psykofyysisen psykoterapiayhdistyksen jäsenille. Jäsenyydestä voit lukea lisää täältä: https://www.psykofyysinenpsykoterapia.fi/jasenyys/


Seminaarin hinta
: on 295 euroa sisältäen ohjelman, koulutuspäivien lounaat ja kahvit sekä juhlaillallisen. Lisätietoja: jaana@rajaveraja.fi

Ilmoittautumiset tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/82B445C77E8EC714


Majoittuminen
: Majoitusvaraus tehdään osoitteeseen kokouspalvelut@linnasmaki.fi. Jokainen hoitaa itse majoitukseen liittyvät yöpymisvarauksensa ja maksut. Varausta tehdessäsi mainitse, että olet tulossa seminaariin, niin saat yöpymisen sopimushinnalla.