2012

Hengitys

Hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena -koulutus (hengityskoulu) alkoi Turussa tammikuussa ja Tampereella kesäkuussa 2012. Osallistujia Turussa on 18 ja Tampereella 16. Ohjaajina toimivat Maila Seppä ja Minna Martin.

Vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin 2.3.2012 Svenska klubbenilla Turussa. Luennoitsijana kokouksen yhteydessä toimi Bodil Lindfors aiheesta Tarinan jatko – kieli ja ruumillisuus, muisti ja unohdus psykoterapiassa. Luento käsitteli traumaattisten kokemusten työstämistä vaikeasti häiriintyneiden potilaiden psykoterapiassa. Osallistujia kokouksessa oli 27.

Johtokunnan kevätpäivä

Johtokunta vietti pitkän lauantaipäivän järjestäytymiskokouksen merkeissä. Samalla tutustuttiin Asahi-Health-menetelmään.

Psykofyysisen psykoterapian työnohjaajakoulutus

Työnohjaajakoulutus psykofyysisesti orientoituneille psykoterapeuteille alkoi syksyllä 2011 yhteistyössä Turun Kesäyliopiston kanssa. Kouluttajina Katri Kanninen, George Downing ja Cecilia Waldekranz. Koulutus kestää kaksi vuotta ja osallistujia on 14.

Asahi

Asahi-ohjaajakoulutuksen Turussa ohjasi Timo Klemola. Kurssille osallistui 8 henkilöä.

Psykofyysisen psykoterapian workshopit

Cecilia Waldekranz ohjasi 27.-30.4.2012 Casaprotassa Italiassa psykofyysisen psykoterapian workshopin aiheesta Unet ja psykoterapeutin jaksaminen ja itsensä kehittäminen. Koulutukseen osallistui 11 henkilöä.

Borderline-workshop järjesttiin 7.-9.6.2012 Helsingissä. Osallistujia oli 15 ja kouluttajana toimi George Downing.

Saaristoseminaari – Embodied dimensions of communication in psychotherapy

Kolmas Saaristoseminaari järjestettiin Korppoon Saaristokeskuksessa. Osalllistujia oli 30. Kouluttajakaarti oli kansainvälinen, Jon Sletvold Norjasta, Göran Högberg Ruotsista, Cecilia Waldekranz Italiasta ja Jaakko Seikkula Suomesta.

Psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus

Psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus Cecilia Waldekranzin ohjaamana yhteistyössä Arcada Fortbildningin kanssa Helsingissä päättyi 24.3.2012 . Tällä Arcada 7 kurssilla oli 23 osallistujaa.

Psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus Cecilia Waldekranzin ohjaamana yhteistyössä Arcada Fortbildningin kanssa Helsingissä alkoi syyskuussa 2012. Osallistujia kurssilla (Arcada 8) oli 21 henkilöä.

Psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus Cecilia Waldekranzin ohjaamana yhteistyössä Novian  kanssa Vaasassa alkoi lokakuussa 2012. Osallistujia kurssilla oli 22 henkilöä.

Psykofyysisen psykoterapian syventävä koulutus

Psykofyysisen psykoterapian syventävä koulutus alkoi Turussa marraskuussa. Kouluttajina George Downing ja Cecilia Waldekranz. Koulutus kestää kolme vuotta ja osallistujia on 15.

Tietoisuustaidot

Funktionaalinen kehotietoisuus -koulutuksen Turussa alkoi lokakuussa 2012 ja päättyy toukokuussa 2013, kurssin ohjasi Timo Klemola. Kurssille osallistuu 12 henkilöä.

Pyhäinpäivän workshop

Pyhäinpäivän workshop aiheesta Tanssillisia kokemuksia terapiatyöhön Turussa 3.11.2012.  Ohjaajina toimivat Tiina Granö ja Maj Lindgren ja osallistujia oli 14.