Psykofyysisen psykoterapian johtokunta v. 2024 -2025.

Johtokunnan jäsenet eri vuosina


(Jos lähetät sähköpostia, huomaathan vaihtaa sähköpostiosoitteen (a) merkin muotoon @.

Johtokunnan jäsenet 2024

Tehtävä yhdistyksessä, nimi ja yhteystiedot

1. Ammatti/koulutus
2. Työpaikka
3. Erityisosaaminen/kiinnostuksen kohteet

Tor-Erik Söderholm

Puheenjohtaja

Tor-Erik Söderholm

soderholm.torerik(at)gmail.com

Tammisaari

1. Psykologi, psykoterapeutti (psykoanalyyttinen psykoterapia (YET), kehopsykoterapia, mentalization based treatment, psykodraaman peruskoulutus, IPT), työnohjaaja, kliinisen psykologian opetusta (mm. Åbo Akademi)

2. Psykoterapia- ja työnohjausvastaanotto Raaseporintie 5, Tammisaari, HYKS Psykiatria Länsi-Uusimaa -2019

3. Psykoterapia, työnohjaus, opetus. Terapeuttisen osaamisen integrointi mielenterveystyössä, keho ja mieli, persoonallisuusproblematiikka, mentalisaatio, trauma ja kipu.

***

Sihteeri

Taija Wilenius

psykoterapeutti.wilenius(a)gmail.com

1. Psykologi (PsM), kognitiivinen psykoterapeutti, kehopsykoterapeutti, mentalisaatioterapeutti, yliopisto-opettaja. Lisäkoulutuksina mm. EMDR-terapia, psykofyysinen hengitysterapia, mindfulness-ohjaaja CFM®. Olen psykofyysisessä luontopainotteisessa työnohjaajakoulutuksessa ja kouluttajapsykoterapeuttikoulutuksessa.


2. Vuoksi psykoterapeutit www.psykoterapeutit.fi sekä Turun yliopiston psykologian ja logopedian oppiaine. 


3. Kehotietoisuus ja tietoisuustaidot psykoterapiassa, mentalisaatiotyöskentelyn ja kehopsykoterapian integrointi kognitiiviseen psykoterapiaan, syömisen säätelyn psykologia, traumaperäisten oireiden hoito, persoonallisuushäiriöiden hoito, stressiperäisten oireiden ja ahdistuneisuuden hoito, psykofyysinen luontopainotteinen työnohjaus.

***

Laura Mannila

Rahastonhoitaja

Laura Mannila

lauramarjaanamannila(a)gmail.com

Turku

1. Psykoterapeutti (luonneanalyyttinen kehopsykoterapia YET, psykofyysinen psykoterapia, sensomotorinen psykoterapia I-taso), työnohjaaja (psykofyysinen työnohjaajakoulutus, luonto- ja eläinavusteinen ratkaisukeskeinen työnohjaajakoulutus), kouluttaja (psykofyysisen psykoterapian perus- ja syventävä kouluttajakoulutus).

2. Yksityisvastaanotto Sirkkalankadulla Turussa sekä kouluttaja mm. psykofyysisen psykoterapian perus-, syventävissä ja työnohjaajakoulutuksissa, www.lauramannila.fi

3. Kehopsykoterapia, psykofyysinen työnohjaus (myös luonto- ja eläinavusteisesti), psykofyysisen psykoterapian koulutus. Tunteiden ja vireystilan säätely, autonominen hermosto. Hevosavusteinen työskentely.

***

Riina Johansson

Tiedotusvastaava, varapuheenjohtaja

Riina Johansson

riina.johansson(a)sunriina.fi

Naantali

1. Psykoterapeutti (ratkaisukeskeinen), psykofyysisen psykoterapian perus-, syventävä ja kouluttajakoulutus, työnohjaaja (psykofyysinen työnohjaajakoulutus), psykiatrinen sairaanhoitaja, eläinavusteinen valmentaja, seikkailuohjaaja, rentoutusohjaaja

2. Oma vastaanotto Linnankadulla Turussa, kts. www.sunriina.fi, kouluttajana psykofyysisen psykoterapian peruskoulutuksissa

3. Keholliset, luovat ja toiminnalliset menetelmät osana psykoterapiaa, luonto- ja eläinavusteinen psykoterapia ja työnohjaus, ihmisen kokonaisvaltainen kohtaaminen, voimauttava valokuvaus.

***

Tarjoiluvastaava

Nina Jaatinen

nina.jaatinen(a)tyks.fi

Lieto

1. Fysioterapeutti, lymfaterapeutti, lääketieteellisen länsimaisen akupunktuurin pätevyys, auktorisoitu seksuaalineuvoja, liikuntalääketieteen perusopinnot, hengityskouluohjaaja + jatkokoulutus, psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus, äänimaljarentouttajan peruskoulutus, kokonaisvaltainen joogaohjaaja

2. VSSHP/ Tyks/ Asiantuntijapalvelut/ fysioterapia/ UB3/ Turku

3. Lantionpohjan fysioterapia/ lantionpohjan toimintahäiriöstä vastuualueena vulvodynia – ja vaginismuspotilaat, krooninen kipu, jännitys, hengityksen ja rentoutumisen itsesäätelyn ongelmat.

***

***

Jäsensihteeri

Teija Pihkola

teija.pihkola61(at)gmail.com

Turku

1. Psykoterapeutti (ratkes + kognitiivinen lyhytterapia), psykofyysinen psykoterapeutti, seksuaalineuvoja, seksuaali- ja pariterapeutti, fysioterapeutti, hengitysohjaaja, pilatesohjaaja, tre-ohjaaja.

2. Oma terapiavastaanotto Turussa.

3. Kehopsykoterapia. Seksuaalisuus ja seksuaaliseen traumaan liittyvät kysymykset. Hengitys ja rentoutuminen itsesäätelyn tukena.

***

Kontaktihenkilö, seminaarivastaava

Minna-Maria Wilmi

psykoterapiawilmi(a)gmail.com

Turku

1. Yhteiskuntatieteiden maisteri, ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, psykofyysinen työnohjaaja, EMDR -terapeutti, TRO-koulutus ja hengitysohjaaja.

2. Tmi Minna-Maria Wilmi

3. Psykofyysinen ja toiminnallinen työskentely, ryhmien ohjaus, traumojen hoito, draamamenetelmät ja perheiden ja vanhemmuuden tukeminen.

Johtokunnan varajäsenet:

Kimmo Häärä

kimmo.haara(a)pp.inet.fi
kimmo.haara(a)yths.fi

Turku

1. Psykologi, PsM, kognitiivinen ylemmän erityistason psykoterapeutti , erityistason perheterapeutti ja psykofyysinen psykoterapeutti.

2. YTHS, Turku, mielenterveys ja oma psykoterapiavastaanotto Linnankatu 13 a A,10, 20100 Turku.

3. Kognitiivisten ja kehokeskeisten työtapojen integrointi, mindfulness, ahdistuneisuusongelmat, erityisesti pakko-oireinen häiriö, pelot ja paniikkihäiriö. Urheilupsykologia, henkinen valmennus ja tunnetaitojen opettaminen

***

Tiia Eggert

eggert.tiia(a)gmail.com

1. Psykoterapian erikoispsykologi (PsL), integratiivinen psykoterapeutti, urheilupsykologi (sert.), kognitiivisen psykoterapian ja kognitiivisen hypnoterapian lisäpätevyys, kognitiivis-behavioraalinen ryhmäterapiakoulutus, Taitava tunnemieli-ohjaajakoulutus, korjaava mielikuvatyöskentely, psykofyysisen psykoterapian peruskoulutus, Mindfulness peruskoulutus CFM®, Terveyspsykologian erikoispsykologikoulutettava, Psykofyysisessä, luontopainotteisessa työnohjaajakoulutuksessa, Luonnosta Virtaa-koulutuksessa


2.Tmi Eggert Tiia/ Eteläinen Hesperiankatu 22 a 1, 00100 Helsinki ja luontoympäristöt. Lisäksi vastaanotto Uthassa: 

https://www.utha.fi. Opetan säännöllisesti tuntiopettajana Helsingin yliopistossa logopedian ja psykologian opiskelijoita.

3. Kokemuksellisuus, kehollisuus, vireystilan säätely, ekopsykologia, planetaarinen hyvinvointi

***